Win tot 27.000€ voor je terras

WEDSTRIJD

Win eeuwige roem en een flinke som geld

Jouw terras is de max, maar vindt de rest van België en Luxemburg dat ook? We zullen het deze zomer weten, want tussen 1 juni en 31 augustus 2023 kunnen consumenten opnieuw elke dag stemmen op het Lipton Terras van het Jaar. Behaal jij de meeste stemmen in een van onze prijscategorieën? Dan win je een mooi geldbedrag, dat je opnieuw kan investeren in je zaak! 

PRIJZEN

Over hoeveel geld gaat dat dan?

In totaal kan je zaak tot € 27.000 winnen, opgedeeld in 30 geldbedragen: 

  • Hoofdprijzen: Sta je na afloop van de wedstrijd op de eerste, tweede of derde plaats? Dan delen we respectievelijk € 15.000, € 10.000 en € 5000 uit aan de top drie. 

  • Regionale prijzen: Naast de hoofdprijzen kan je € 3000 of € 2000 winnen als je de eerste of tweede plaats behaalt in je provincie (in België), het Brussels Hoofdstedelijk Gewest of het Groot-Hertogdom Luxemburg. 

  • Extra prijzen: Daarbovenop maak je in juni, juli en augustus telkens kans op € 3000 als je die maand de meeste unieke stemmen scoort. 

DEELNEMEN

Hoe doe je mee?

Elke horecazaak die een terras heeft en bij ons bekendstaat als Lipton-klant is automatisch (en gratis) ingeschreven*. Winnen doe je dankzij je klanten, want die kunnen elke dag stemmen op jouw zaak als hun favoriete terras. En dat doen ze niet voor niks, want zelf kunnen ze een horecavoucher winnen t.w.v. € 200. De link naar het stemplatform wordt ten laatste op 31 mei gedeeld. 

 

*Nog geen klant? Of twijfel je of je bent ingeschreven? Contacteer dan je vertegenwoordiger of mail naar customerservice.belux@unilever.com om zeker te zijn dat je deelneemt. 

TIPS

Zo vergroot je je kansen

Stal onze ondersteunende materialen uit op je terras, zodat je klanten op de hoogte zijn van de actie. Die kan je verkrijgen bij je vertegenwoordiger of via customerservice.belux@unilever.com.  Check ook zeker onze tips om extra veel stemmen te verzamelen

Geef mij tips
TOOLS

Download gratis social media templates

Waarom alleen je klanten aansporen om te stemmen? Breng de hele wereld op de hoogte van de actie met onze handige social media templates. Gewoon downloaden en delen maar! 

Download nu