VERKOOPONDERSTEUNING

Lipton Ice Tea acties

Lipton Ice Tea is ervan overtuigd dat alles toffer is met vrienden aan je zijde en een streepje sunshine in de lucht. Daarom moedigen we zoveel mogelijk mensen aan om naar buiten te gaan met vrienden en samen te genieten onder de zon!

Lipton Terras van het Jaar 2022

Lipton Terras van het Jaar 2022

In de zomer van 2022 hebben we alle consumenten in België en Luxemburg gevraagd om te stemmen op hun favoriete Lipton terras. Als trotse partner van vele terrassen, wilde Lipton na een aantal moeilijke jaren haar horecaklanten met deze actie een handje helpen en een hart onder de riem steken. Het doel was simpel: zoveel mogelijk stemmen krijgen om kans te maken op een mooi geldbedrag om opnieuw te investeren in hun zaak. 

In september werd het goede nieuws bekend gemaakt dat Café Den Arend (in Tielt) verkozen werd tot 'Lipton Terras van het Jaar 2022' en daarmee met de hoofdprijs aan de haal ging! Daarnaast waren er per provincie een aantal provinciale winnaars die ook beloond werden met een mooi geldbedrag.

Ook consumenten konden hun geluk beproeven want in

Together for more hang-out spots

Together for more hang-out spots

Connecties met vrienden zijn meer dan ooit belangrijk, maar toch geven 6 op 10 jongeren in België aan een plaats te missen in hun buurt om samen te komen met vrienden. Omdat we ervan overtuigd zijn dat alles beter is met je vrienden aan je zij, schoot Lipton in actie!

Om jongeren meer ruimte te geven om écht hun ding te kunnen doen, lanceerden we in 2021 een nationale petitie voor meer hang-out spots. 10 000 handtekeningen wilden we verzamelen om een dossier in te dienen bij steden en gemeenten om meer spots te kunnen creëren. En oh boy, we hebben er meer dan 18 000 verzameld.

Daarom gingen we meteen over tot actie en creërden we in de zomer van 2021 samen met Circle Park Brussels een toffe plek in Anderlecht waar jongeren kunnen samenkomen om te chillen en te sporten. We gaven het oude industrieterrein een totale make-over met Lipton wall art, beachvolleyterreinen zoals op de playa en een Lipton padel court met véél sunshine vibes. Om nog meer impact te hebben, stellen we in samenwerking met Circle Park onze pleintjes ook gratis open voor kwetsbare jongeren uit de buurt.