Terras Actie Tips

Wordt jouw zaak Lipton Terras van het Jaar? 6 tips

1. Help je klanten op weg

Wie? Wat? Hoe? Zorg dat je klanten helemaal op de hoogte zijn van de actie door ons ondersteunend materiaal uit te stallen op je terras. Vraag het gratis aan bij je vertegenwoordiger of via customerservice.belux@unilever.com

2. Engageer je personeel

Kijken je klanten toch nog over al dat POS-materiaal heen? Geen zorgen: laat je medewerkers de actie bij elke bestelling vermelden. Extra handig met de stickers die je op je betaaltoestellen of tablets kan kleven en die mee in je POS-pakket zitten. Motiveer je personeel met een leuke teambuilding of traktatie als jullie winnen. En vergeet niet dat ze zélf ook elke dag kunnen stemmen! 

3. Show de QR-code

Mmm... zo'n verfrissende Lipton Ice Tea smaakt altijd nóg beter in een perfect serve glas, met ons glazen flesje erbij. Spoor je klanten aan om de QR-code op het flesje te scannen en meteen te stemmen na die eerste deugddoende slok. 

4. Vergeet je volgers niet

Maak reclame op je socials met onze kant-en-klare beelden. Gewoon downloaden, delen en vooral: zeggen dat al wie stemt ook wat kan winnen! Want iedereen die een stem uitbrengt (en dat kan elke dag opnieuw), maakt kans op een horecavoucher t.w.v. € 200. 

Download nu

5. Bedenk een extra prijs

Zit er nog iets anders in voor je klanten als jouw terras wint? Een vette party bijvoorbeeld? 1+1 op alle Lipton-bestellingen? Of een jaar gratis chips bij elk glas Lipton Ice Tea? Geef je trouwe terrasgangers iets leuks om naar uit te kijken, in ruil voor hun stem! 

6. Zoek andere oorden op

Niks is te veel gevraagd als je de titel 'Lipton Terras van het Jaar' kan winnen. Dus ... waarom ga je niet wat verder van huis stemmen ronselen voor je geweldige terras? Wie weet scoor je meteen ook een hoop nieuwe klanten 😉